Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V   1 2 3 > » 

LoSLucifer
Posted on: 2 Feb 2013, 20:10


Løytnant
Group: Members

HEY!!! What is this? Just got a pm on face from a old friend who asked me to check out Battle.no... and i did!
X`ing all i have to cross and hoping Battle.no will rise again! grin.png

If Battle.no is getting back up i will start play again. grin.png
  Forum: Generelt Snakk - Norsk · Post Preview: #332560 · Replies: 99 · Views: 65,255

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 22:45


Løytnant
Group: Members

nope.. venter svar fra EA.
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330958 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 20:54


Løytnant
Group: Members

FANT UT NÅ AT KONTOEN ER HACKET!!!
http://www.hardware.no/artikler/ser_du_bru...i_trobbel/99632

Nicket mitt lå i denne listen sad.png gir umiddelbart info til EA nå...

  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330953 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 20:50


Løytnant
Group: Members

i had to login with my old account on the support site to get help from ea. so they are looking at it now... hope they find a error and help me with the login... just have to wait and c.... sad.png
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330952 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 15:11


Løytnant
Group: Members

Yes im 100% shure its the right account/mail.
I started bc2 and my login spec was there without my password. i type in password and i get the screen on top of this post.
tryed to clean all ( both mail and password ) and type it in once more but the same screen.... i cant log on to the ea site either...
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330939 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 15:06


Løytnant
Group: Members

i have not got any mail from EA
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330937 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 15:00


Løytnant
Group: Members

See PM SirLite
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330932 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 14:57


Løytnant
Group: Members

I try reset password. typing in my mail and it just got error 500 http server interval error.... :S


  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330930 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 14:55


Løytnant
Group: Members

i know but i can`t login on that site :S
Looks like my account is down or something else... sad.png


I try reset password. typing in my mail and it just got error 500 http server interval error.... :S
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330928 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 14:42


Løytnant
Group: Members

Last seen online: 2011-06-21 21:04 on Server: TV2 - 04 ATACAMA DESERT CQ HARDCORE
But its 4h 10m left of refreshing /update... :S
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330924 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 14:27


Løytnant
Group: Members

its not working... :S i had to log in with my old account to send mail for help.. so if u c me ingame or something without posting its ok here im hacked :S
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330922 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 14:12


Løytnant
Group: Members

DAMN EA!!! When im trying to click forgot password i get this:
"System Error. Please try again later."

have not played for over a week now due to new workplace and to day i finaly got time to chill out and play again and this F****** message is coming up... :S

Do u have a link to ea help staf? i cant find it ermm.png
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330920 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Jul 2011, 14:02


Løytnant
Group: Members

Hello.

I cant login to my account anymore....
I know im typing the right pass and e-mail but im getting this screen:




Anyone got a clue on how to fix this? Is my account hacked? or am i simply typing wrong? ( can`t be typing wrong.. hmm )
  Forum: [BF: BC2] Helpdesk · Post Preview: #330918 · Replies: 29 · Views: 3,021

LoSLucifer
Posted on: 3 Apr 2011, 19:25


Løytnant
Group: Members

Ja og det er jo for å fremtvinge mulige feil på kortet da. om du bruker det må du selvfølgelig følge med å se ann temp osv.
Men er også en av de bedre måtene å se feil på. og feilene pleier som regel å komme innen noen få min.

Men test også eldre drivere ja. men jeg er meeeget sikker på at kortet ditt er defekt. hadde jeg fått slike feil hadde jeg sendt det med en gang. PS: hvordan Strømforsyning har du?
  Forum: [HelpDesk] Software · Post Preview: #326327 · Replies: 20 · Views: 3,675

LoSLucifer
Posted on: 2 Apr 2011, 18:25


Løytnant
Group: Members

Dette er typisk artifacts. Dette skjermkort er defekt. dette er bare å sende inn igjen så vil du få nytt på garantien. ( ser slike kort hver dag på jobben tongue.gif )

Test kortet med dette programmet og får du samme feil da er det 100% hardware feil. Just for fun: du har nyeste driver? 11.03 ?
Furmark: http://www.geeks3d.com/20110224/furmark-1-...engl-benchmark/
  Forum: [HelpDesk] Software · Post Preview: #326272 · Replies: 20 · Views: 3,675

LoSLucifer
Posted on: 23 Mar 2011, 10:14


Løytnant
Group: Members

http://www.amd.com/us/products/desktop/gra...overview.aspx#3

AMD Radeon™ HD 6850 Graphics
■500 Watt or greater power supply recommended

Godkjendte PSU:
http://support.amd.com/us/certified/power-...es/listing.aspx
  Forum: [HelpDesk] Hardware · Post Preview: #325507 · Replies: 7 · Views: 997

LoSLucifer
Posted on: 15 Mar 2011, 00:26


Løytnant
Group: Members

Om du kan skrive ned modell nr på pc og hvordan bluescreen du får så hjelper det litt.

den feilmeldingen du skal se etter ser no slik ut: 0x000001e

Du burde også laste ned og teste disse test programmene. Disse blir brukt på flere databutikker`s test benker. ( jobber selv med dette )

Minne tester:
http://www.memtest.org/download/4.20/memtest86+-4.20.iso.zip ( brennes ut på cd og starter pc med denne som boot device )
http://www.memtest.org/download/4.20/memte...b.installer.zip ( kjør dette programmet og sett inn en TOM usb penn. programmet lager oppstart på pennen og start pc med denne i og boot fra USB om du kan dette )

Skjermkort tester:
http://www.geeks3d.com/20110224/furmark-1-...engl-benchmark/
http://www.ocbase.com/download.php?fileext=exe ( OBS! brukes på eget ansvar! denne testen er veldig krevende. MEN kan også teste PSU og minne på skjermkort.)

Harddisk tester:
http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_setup.zip

Flersystem tester:
64 Bit windows : http://www.passmark.com/ftp/bitpro_x64.exe
32 Bit windows: http://www.passmark.com/ftp/bitpro.exe

Du burde også kjøre en virus oppdatering og scanne hele pc for virus.
Du kan også bruke dette prog til å sjekke med: http://www.techspot.com/downloadget.php?id...f8292a3fc06e555

  Forum: [HelpDesk] Software · Post Preview: #324965 · Replies: 8 · Views: 1,805

LoSLucifer
Posted on: 27 Feb 2011, 15:13


Løytnant
Group: Members

Fant en litt morsom og snodig bug i BC2 her om dagen. afro.png



  Forum: Movie Corner · Post Preview: #324000 · Replies: 2 · Views: 980

LoSLucifer
Posted on: 10 Dec 2010, 01:27


Løytnant
Group: Members

Vi i TKH søker enda flere spillere som har sans for kvelds gaming med hyggelig selskap på VT.

Lyst til å treffe på flere folk som har samme spille glede som deg?
Være med på RL treff? Søk da vell! Kanskje vi ses på neste treff?

Vi er ikke så seriøse på kamper osv, men vi trives godt med å spille sammen og kose oss public på kvelden.


Registrer deg som bruker på forumet og send søknad her : http://www.teamkillerhunters.com/tkhforum/viewforum.php?f=47

  Forum: [BF2] Clans looking for members · Post Preview: #318441 · Replies: 0 · Views: 677

LoSLucifer
Posted on: 10 Dec 2010, 01:19


Løytnant
Group: Members

Vi søker enda flere spillere som har sans for kvelds gaming og litt rolig spilling med hyggelig selskap på VT.

Lyst til å treffe på flere folk som har samme spille glede som deg? Være med på RL treff? Søk da vell! Kanskje vi ses på neste treff?
Vi er ikke så seriøse på kamper osv men vi trives godt med å spille sammen og kose oss public på kvelden osv.


Registrer deg som bruker på forumet og send søknad her : http://www.teamkillerhunters.com/tkhforum/viewforum.php?f=47
  Forum: [BF: BC2] Clan Corner · Post Preview: #318440 · Replies: 1 · Views: 825

LoSLucifer
Posted on: 4 Aug 2010, 23:42


Løytnant
Group: Members

QUOTE (Senapsburk @ 4 Aug 2010, 23:16) *

Sweclockers.com's test av DNS-323 (länk). 10.6 MB/s (JBOD) är nästan samma hastighet som Lucifer's 10.7MB/s.
Kanske har Jor-El har rätt: "det er ikke ett routerproblem ....det er nok Dead-Link NASen som har skylden"

Takke for veldig nytting info grin.png Det er nok noe med dette å gjøre ja.

Jeg har testet direkte til pc og har hard satt denne til 1000. sto på auto før men samme resultat.
  Forum: [HelpDesk] Hardware · Post Preview: #310625 · Replies: 10 · Views: 1,809

LoSLucifer
Posted on: 4 Aug 2010, 15:56


Løytnant
Group: Members

ja samme kabel. har også testet med helt ny kabel. samme problem.
  Forum: [HelpDesk] Hardware · Post Preview: #310588 · Replies: 10 · Views: 1,809

LoSLucifer
Posted on: 4 Aug 2010, 15:49


Løytnant
Group: Members

Ser slik ut ja.... sad.png
Har nå testet å kopiere samme innhold data til en laptop med giga nett. fikk da ca 73,6 mb/s hele tiden. 73,6 vs. 10,7 det er LITT forskjell.. så ser ut til at det er NAS stasjonen som er flaskehalsen.. men hvordan løse dette?
  Forum: [HelpDesk] Hardware · Post Preview: #310586 · Replies: 10 · Views: 1,809

LoSLucifer
Posted on: 4 Aug 2010, 13:03


Løytnant
Group: Members

heheh Ja Jor-ØL.. du kjenner da meg! hehe Jeg har til og med kjøpt routern av deg. hehe Trendnett TEW-633! Den har giga i hue og ræva. Og alle andre ting som er koblet på den er giga. Uten om modemet fra Vente-LO. Så vurerer nå å sende en PM til TrendNett vennen vår nemlig : Henning aka Blackbird å høre om han vet noe om dette.
  Forum: [HelpDesk] Hardware · Post Preview: #310575 · Replies: 10 · Views: 1,809

LoSLucifer
Posted on: 4 Aug 2010, 01:07


Løytnant
Group: Members

Jeg har en D-Link DNS 323 med 2 stk Samsung F1 750gb 32mb 7200rpm disker i.
Denne er satt opp med JBOD. Satt opp med GIGA nett og koblet til en Trendnet tew-633 som også er GIGA. Har GIGA nett på pc.

Problemet er at jeg får bare 10.7mb/s ved overføring av filer. Det burde da gå raskere?
Jeg googlet litt og kom frem til at ved å aktivere JUMBO FRAMES og sette denne til 9000 så skulle overføringen gå bedre.

Dette ble helt motsatt.

Aktiverte Jumbo Frames på DNS 323 lagret og restartet denne. Testet hastigheten og den sank til 2-3mb/s. gikk inn på pcns nettværkskort og satt denne også til Jumbo 9000. lagret og testet på nytt. samme utfall. 2-3 mb/s bare. endret også til 1000mb/s full duplex og fikk akkurat det samme: 2-3mb/s.



Satt alt på pcn tilbake til standard og skrudde av Jumbo Frames på DNS 323 og testet på nytt.
10,7 mb/s som før. ( vet jeg har fått 12 mb/s som max før men den vil IKKE over dette selv om alt er GIGANETT fra ende til annen.

Noen som kan gi meg noen tips her? Hva må til for å få ytet mer på GIGANETTET?

Vil ikke ha noen tulle svar så har du ikke noe å si så ikke post. Takk.



( Også poset på HW.no forumet: http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1249942 )
  Forum: [HelpDesk] Hardware · Post Preview: #310559 · Replies: 10 · Views: 1,809

13 Pages V   1 2 3 > » 

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New)
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2017 - 05:18
Public TeamSpeak : speak.battle.no | Forum : forum.battle.no
Join the volunteer TV2 Battle.no team.